Kultahietikko (Godlen Sands) Bulgarian Mustanmeren rannalla, neljä kilometriä kaunista kullanruskeata hiekkaa ja sininen meri on yksi Euroopan upeimpia hiekkarantoja. Ranta- , lepo- ja aurinkolomailun lisäksi Kultahietikko tarjoaa mahdollisuuksia aktiiviseen, kesäiseen lomanviettoon sopivien liikuntalajien parissa. Suosittuja ovat kaikkinainen vesiurheilu, sukellus, patikointi merkityillä luonnonsuojelualueen reiteillä, tennis, minigolf. Noin 35 km etäisyydellä Kultahietikosta on tasokas 18-reikäinen Gary Playerin suunnittelema links-golfkenttä, Black Sea Rama.

Kultahietikolta voi mainiosti tehdä kaupunkiretken päiväseltään Bulgarian kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin, noin 350 000 asukkaan Varnaan, vain 18 kilometrin päähän. Varna on tärkeä satamakaupunki ja myös matkailukaupunki monine nähtävyyksineen . Lähellä Kultahietikkoa sijaitseva Aladzhan luostari on ’pakollinen’ kulttuurikohde alueella matkaileville.

Kultahietikko on matkailukohteena parhaimmillaan alkukesästä, toukokuun loppupuolelta aina syyskuulle. Lämpötilat vaihtelevat kevään noin 20 asteesta keskikesän 25-28 asteeseen. Kultahietikon monet hotellit sijaitsevat rantarinteessä, maastossa, mikä asettaa omat haasteensa iikuntarajoitteisille.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde: touko-syyskuu parasta sesonkia

Bulgaria on EU:n jäsenvaltio

Valuutta: leva (BGN)

Sama kellonaika kuin Suomessa

Luottokortit eivät käy kaikissa kaupoissa eikä ravintoloissa.

Sää ja ilmasto

  Päivän ylin Yön alin Vesi
Tammi 5°C 1°C 3°C
Helmi 6°C 1°C 7°C
Maalis 9°C 4°C 10°C
Huhti 14°C 8°C 12°C
Touko 19°C 13°C 17°C
Kesä 24°C 18°C 21°C
Heinä 27°C 20°C 27°C
Elo 27°C 20°C 27°C
Syys 23°C 16°C 24°C
Loka 17°C 12°C 20°C
Marras 11°C 7°C 13°C
Joulu 7°C 3°C 5°C

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.