Albir on Costa Blancalla Benidormin ja Alicanten lähellä sijaitseva pienehkö ja Suomesta vielä vähemmän käyty rantalomakohde. Elämä täällä keskittyy keskustan Playa de Albiriin, uimarannalle, jonka läheisyydessä on monipuoliset palvelut, ravintoloita, kahviloita, baareja ja kauppoja, mutta paljon vähemmän vilskettä ja tungosta kuin naapurissa Benidormissa. Albirin ovat pohjoismaista ensimmäisenä ja parhaiten löytäneet norjalaiset.

HUOM!

remove_circle_outline
Albir on kesäkohde. Osa palveluista on suljettu talvikaudella.

Suosittelemme varaamaan lentokenttäkuljetukset matkan yhteydessä.

Paikallinen ympäristövero maksetaan saavuttaessa hotellille.Vero on n. 1-5 €/yö/hlö hotelliluokituksesta riippuen.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.