Benidorm on vajaan 75 000 asukkaan kaupunki noin 40 km Alicantesta koilliseen, Valencian itsehallintoalueella. Se on yksi Manner-Espanjan suosituimmista matkailukohteista Välimeren rannalla. Kesän matkailusesongilla Benidormin ihmismäärä jopa kymmenkertaistuu, kun rannan korkeat pilvenpiirtäjät täyttyvät matkailijoista. Heitä saapuu suurin joukoin Britanniasta lentoteitse ja Manner-Euroopan maista myös omin autoin. Benidormissa on upeat rannat, Playa Levante ja Playa Poniente eli auringonnousun ja –laskun rannat. Benidorm on oiva kohde vilkkaasta lomaelämästä, myös ilta- ja yöhuvittelusta pitäville. Rauhallista lepolomaa hakevat valitkoot jonkun muun kohteen Costa Blancan pitkiltä rannoilta. Benidormista kannatta tehdä retki ainakin Alicanteen ja kenties myös Valenciaan.

Maakuntaan tutustumiseen suosittelemme autonvuokrausta. Lähistöllä on idyllisiä espanjalaisia pikkukyliä, viiniviljelyksiä ja sitruunapuuviljelmiä. Guadalestin maurien 700-luvulla rakentama linnoitus on myös erinomainen päiväretkikohde.

HUOM!

remove_circle_outline
Benidorm on kesäkohde. Osa palveluista on suljettu talvikaudella.

Suosittelemme varaamaan lentokenttäkuljetukset matkan yhteydessä.

Paikallinen ympäristövero maksetaan saavuttaessa hotellille.Vero on n. 1-5 €/yö/hlö hotelliluokituksesta riippuen.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.