Calpe on kaupunki ja rantakohde Benidormista pohjoiseen, Costa Blancan upealla rannikolla. Calpessa on mielenkiintoinen vanhakaupunki, paljon ravintoloita, myös kalaravintoloita. Yhteyksien ja tavoittavuutensa vuoksi Calpe (Calp) soveltuu hyvin matkailijalle, joka liikkuu Costa Blancan alueella vuokra-autolla.

Kaupungin tunnetuin nähtävyys on Ifachin yli 330 metriä korkea, jyrkkä kallioseinämä (Peñon de Ifach), joka laskeutuu mereen suoraan kaupungin keskustasta ja jota on myös usein käytetty Costa Blancan maamerkkinä. Seinämän huipulle pääsee helposti, vaikkei olisikaan vuorikiipeilijä. Sieltä avautuvat henkeäsalpaavat maisemat!

Calpen uimarannat kuuluvat hienoimpiin koko Costa Blancalla. Playa de la Fosa Ifachin pohjoispuolella on hienohiekkainen hiekkaranta, kuten myös Playa del Arenal-Boi aivan kaupungin keskustassa.

Calpen vanhakaupunki on täynnä kiinnostavia käyntipaikkoja, kuten esimerkiksi kauniit Iglesia de la Nuestra Señora de las Nieves ja Iglesia Antigua -kirkot. Vanhaan kaupunkiin on merkitty reittejä, jotka ohjaavat tärkeimpiin nähtävyyksiin.

HUOM!

remove_circle_outline
Calpe on kesäkohde. Osa palveluista on suljettu talvikaudella.

Suosittelemme varaamaan lentokenttäkuljetukset matkan yhteydessä.

Paikallinen ympäristövero maksetaan saavuttaessa hotellille.Vero on n. 1-5 €/yö/hlö hotelliluokituksesta riippuen.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.