Torrevieja, lähes 100 000 asukkaan kaupunki noin 50 km Alicantesta etelään, on vajaan tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentoasemasta. Se on suosittu loma-alue ja varsin aurinkovarma, jopa 320 aurinkoista poutapäivää vuodessa. Keväästä syksyyn Torreviejassa voi viettää perinteisen ranta- ja lepoloman kaikenikäiset, myös lapsiperheet. Kulttuurinnälkäisille on kaupungissa mm. konserttitalo, jonka tarjontaan kannattaa tutustua. Torrevieja on miellyttänyt myös suomalaisia ’oloneuvoksia’ siinä määrin, että talvikaudeksi tänne matkaa vuosittain jopa toista tuhatta suomalaista kotimaan pakkasia pakoon, useiksi viikoiksi tai jopa kuukausiksi.

HUOM!

remove_circle_outline
Osa palveluista on suljettu talvikaudella.

Suosittelemme varaamaan lentokenttäkuljetukset matkan yhteydessä.

Paikallinen ympäristövero maksetaan saavuttaessa hotellille.Vero on n. 1-5 €/yö/hlö hotelliluokituksesta riippuen.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.