Blanes on Gironan maakunnan ja Costa Bravan eteläosassa, Lloret de Marista ja Tossa de Marista etelään. Blanes on päässyt erityisesti perheiden suosioon, minkä taustalla ovat monet lapsille erityisesti laaditut palvelut: leikkipuistot, vesipuistot, minijuna ja meriretket sekä yleisesti lapsiperheet huomioon ottava palvelutarjonta. Lukuisissa ravintoloissa lapsille on omat lasten ruokalistat ja –lajit. Hieman isommille on myös tarjolla mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Auringonottoon, rantaelämään ja vesiliikuntaan on hyvät mahdollisuudet niin aikuisille kuin lapsille. Platja de Blanes ja S´Abanell ovat kaksi pisintä rantaa Blanesissa. Rannoilla on hyvät palvelut lounasravintoloineen sekä suihkuineen ja wc-tiloineen.

Matka Costa Bravalle alkaa lennolla Barcelonaan. Barcelonan lentoasemalta on vajaat 90 km matka Blanesiin, tosin nopein reitti moottoritietä pitkin on hieman sitä pidempi.

Edullisimmin perille pääsee turistibussilla (shuttle-bussi), mutta silloin matka kestää yli 2 tuntia. Suosittelemme yksityiskuljetusta (private car) tai auton vuokrausta, jolloin matka sujuu nopeammin. Sujuvan lentokenttämatkan lisäksi vuokra-autolla pääsee sellaisille rannoille, joille ei tulisi muuten lähdettyä. Costa Bravalla on yli 200 uimarantaa!

HUOM!

remove_circle_outline
Osa palveluista on suljettu talvikaudella.

Suosittelemme varaamaan lentokenttäkuljetukset matkan yhteydessä tai vuokraamaan auton.

Paikallinen ympäristövero maksetaan hotelliin. Vero on n. 1-3 €/yö/hlö hotelliluokituksesta riippuen.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.