Lloret de Mar on yksi Costa Bravan suosituimpia lomakohteita. Tänne saapuu matkailijoita paitsi lentäen Barcelonan tai Gironan kautta, myös autoillen maanteitse naapurimaa Ranskasta ja pitemmältäkin Keski-Euroopasta. Pohjoismaisille matkailijoille paras matkailukausi on huhtikuun loppupuolelta aina lokakuun loppuun.

Lloret de Marissa on tarjontaa niin yksin kaksin kuin suuremman perheen, lasten ja isovanhempien kanssa matkustaville. Miellyttävä välimerellinen ilmasto, rannat ja aurinko sekä kirkas vesi ovat onnistuneen loman elementtejä Lloret de Marissa.

Paikallinen katalonialainen ruokakulttuuri ja gastronomia on laajalti tunnettua ja tunnustettua. Alueen viinit, kupliva cava monen suosikkina, ovat tunnettuja maailmanlaajuisesti. Lloret de Marissa on myös vilkas yöelämä, joka houkuttelee nuorempaa aikuisväkeä illasta aina varhaisen aamuyön tunneille asti. Ylhäällä kallioilla sijaitseva Santa Clotilden puutarha sen sijaan on rauhoittumista hakeville kaunis ja levollinen tyyssija.

Matka Costa Bravalle alkaa lennolla Barcelonaan. Barcelonan lentoasemalta on n. 90 km matka Lloret de Mariin, tosin nopein reitti moottoritietä pitkin on hieman sitä pidempi.

Edullisimmin perille pääsee turistibussilla (shuttle-bussi), mutta silloin matkan kesto voi olla n. 2 t 45 min. Suosittelemme yksityiskuljetusta (private car) tai auton vuokrausta, jolloin matka sujuu alle kahdessa tunnissa. Sujuvan lentokenttämatkan lisäksi vuokra-autolla pääsee sellaisille rannoille, joille ei tulisi muuten lähdettyä. Costa Bravalla on yli 200 uimarantaa!

HUOM!

remove_circle_outline
Osa palveluista on suljettu talvikaudella.

Suosittelemme varaamaan lentokenttäkuljetukset matkan yhteydessä tai vuokraamaan auton.

Paikallinen ympäristövero maksetaan hotelliin. Vero on n. 1-3 €/yö/hlö hotelliluokituksesta riippuen.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.