Pineda de Mar on Costa Bravalla Barcelonan ja Gironan puolivälin vaiheilla, Calellan ja Santa Susannan välissä ranta-alue, joka tarjoaa pitkän ja hienon ranta-alueen suotuisassa ilmanalassa aina keväästä pitkälle syksyyn. Kuumimpana loppukesän aikanakin usein vilvoittava tuuli tuo miellyttävää helpotusta mereltä.

Pineda del Marissa on kosolti ravintoloita ja tapasbaareja matkailijan nälkää ja janoa sammuttamaan. Hienojen ranta- ja lepolomamahdollisuuksien lisäksi täältä on mainiot retkimahdollisuudet ympäristöön. Barcelonaan on vain n. 70 km ja Gironaan vain n. 50 kilometriä.

Pineda del Mar tarjoaa myös rentoa iltaelämää. Jos haluat vauhdikkaampaa illan ja yön viihdettä, Lloret de Mar tarjoaa sitä lisää.

Matka Costa Bravalle alkaa lennolla Barcelonaan. Barcelonan lentoasemalta on n. 75 km matka Pineda de Mariin, tosin nopein reitti ruuhka-aikaan on moottoritietä pitkin hieman sitä pidempi.

Edullisimmin perille pääsee turistibussilla (shuttle-bussi), mutta silloin matkan kesto voi olla yli 2 tuntia. Suosittelemme yksityiskuljetusta (private car) tai auton vuokrausta, jolloin matka sujuu runsaassa tunnissa. Sujuvan lentokenttämatkan lisäksi vuokra-autolla pääsee sellaisille rannoille, joille ei tulisi muuten lähdettyä. Costa Bravalla on yli 200 uimarantaa!

HUOM!

remove_circle_outline
Osa palveluista on suljettu talvikaudella.

Suosittelemme varaamaan lentokenttäkuljetukset matkan yhteydessä tai vuokraamaan auton.

Paikallinen ympäristövero maksetaan hotelliin. Vero on n. 1-3 €/yö/hlö hotelliluokituksesta riippuen.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.