Santa Susanna on Costa Bravalla Kataloniassa monipuolinen rantalomakohde keväästä pitkälle syksyyn. Santa Susanna on käytännössä kasvanut yhteen Malgrat de Marin kanssa. Santa Susanna on alueen modernimpi osa, jossa viihtyvät myös lapsiperheet.

Rannan kävelykatua reunustavat lukuisat ravintolat, tapas- ja drinkkibaarit sekä kahvilat. Santa Susannan ranta- ja lepolomaan vaihtelua tarjoavat alueen liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Barcelonan nähtävyyksiin tutustumaan ja ostoksille suurkaupungin liikkeisiin ja tavarataloihin pääsee paikallisjunalla noin 1½ tunnissa.

Matka Costa Bravalle alkaa lennolla Barcelonaan. Barcelonan lentoasemalta on n. 75 km matka Santa Susannaan, tosin nopein reitti ruuhka-aikaan on moottoritietä pitkin hieman sitä pidempi.

Edullisimmin perille pääsee turistibussilla (shuttle-bussi), mutta silloin matkan kesto voi olla yli 2 tuntia. Suosittelemme yksityiskuljetusta (private car) tai auton vuokrausta, jolloin matka sujuu runsaassa tunnissa. Sujuvan lentokenttämatkan lisäksi vuokra-autolla pääsee sellaisille rannoille, joille ei tulisi muuten lähdettyä. Costa Bravalla on yli 200 uimarantaa!

HUOM!

remove_circle_outline
Osa palveluista on suljettu talvikaudella.

Suosittelemme varaamaan lentokenttäkuljetukset matkan yhteydessä tai vuokraamaan auton.

Paikallinen ympäristövero maksetaan hotelliin. Vero on n. 1-3 €/yö/hlö hotelliluokituksesta riippuen.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.