Tossa de Mar on yksi Costa Bravan hienoimpia lomakohteita! Kaupungissa on kaksi hyvää hiekkarantaa, joista toista vartioi keskiaikainen linnoitus.

Tossa de Mar on mainio lomakohde rentouttavaa rantalomaa arvostavalle matkailijalle. Kaupungissa on paljon kauppoja ja ravintoloita ja ympäröivä rannikko pitää sisällään mitä hurmaavimpia pikku rantoja, joille voi tehdä retkiä.

Barcelonan lentoasemalta on hieman yli 100 km matka Tossa de Mariin, tosin nopein reitti moottoritietä pitkin on hieman sitä pidempi. Edullisimmin perille pääsee turistibussilla (shuttle-bussi), mutta silloin matkan kesto voi venyä 3,5 tuntiin. Suosittelemme yksityiskuljetusta (private car) tai auton vuokrausta, jolloin matka sujuu alle kahdessa tunnissa. Sujuvan lentokenttämatkan lisäksi vuokra-autolla pääsee sellaisille rannoille, joille ei tulisi muuten lähdettyä. Costa Bravalla on yli 200 uimarantaa!

HUOM!

remove_circle_outline
Osa palveluista on suljettu talvikaudella.

Suosittelemme varaamaan lentokenttäkuljetukset matkan yhteydessä tai vuokraamaan auton.

Paikallinen ympäristövero maksetaan hotelliin. Vero on n. 1-3 €/yö/hlö hotelliluokituksesta riippuen.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.