Benalmadena, useita kilometrejä pitkä ranta-alue heti Torremolinosin jälkeen Cadizin maantietä, houkuttaa monenikäisiä rantalomalaisia. Kahviloita, chiringuitoja tapaksineen, kala- ja muita ravintoloita on aivan hiekkarannan tuntumassa. Illalla Puerto Marina -pursisataman valot kutsuvat illalliselle, drinkille, ostoksille tai vain iltakävelylle pitkin rantabulevardia. Lapsiperheille on tarjolla päivän rantaleikkien lisäksi mm. Tivoli World, akvaario ja merieläinpuisto. Benalmadenasta on helppo käväistä lähellä sijaitsevissa Torremolinosissa, Fuengirolassa tai jopa Málagan kaupungin vilinässä.

Costa del Sol on ympärivuotinen kohde. Lämpimiä ja kesähelteisiä rantakelejä riittää toukokuusta aina lokakuulle saakka. Heinä-elokuu ja syyskuun alkupuoli ovat jopa paahtavan kuumia. Talvella lämpötila vaihtelee paljon säästä riippuen, mutta varsinaisia shotsikelejä ei talvikuukausina juurikaan ole. Useimmat hotellit eivät pidä ulkouima-altaita käytössä talven aikana.

Faktat

remove_circle_outline
Ympärivuotinen kohde

Aikaero Suomeen -1 h

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.