Fuengirola on monille suomalaisille se kaikkein tutuin ja turvallisin lomakohde. Täällä asuukin enemmän tai vähemmän pysyvästi tuhansia suomalaisia, pääosin talvikuukausina. Kaduilla ja kuppiloissa suomea kuulee puhuttavan varsin yleisesti. Fuengirolassa julkaistaan jopa useampaa suomenkielistä lehteä, täällä on suomalainen koulu, suomenkielisiä lääkäreitä, kirkko, radioasema sekä kauppoja ja kahviloita. Monet näistä palveluista on suunnattu pysyville suomalaisasukkaille, mutta niitä voivat yhtä hyvin käyttää hyväksi myös viikkoturistit.

Fuengirolassa on pitkä ja hieno, hyvin hoidettu hiekkaranta, jossa viihtyvät kaikenikäiset vaareista vauvoihin. Aivan rannan äärellä on paljon hotelleja sekä huoneistomajoituksia, lähimmät vain rantakadun toisella puolella. Hyvä ilmanala ja lähialueiden jopa kymmenet golfkentät houkuttavat ympäri vuoden reikäpelin harrastajia tänne.

Fuengirola on ympärivuotinen kohde. Lämpimiä ja kesähelteisiä rantakelejä riittää toukokuusta aina lokakuulle saakka. Heinä-elokuu ja syyskuun alkupuoli ovat jopa paahtavan kuumia. Talvella lämpötila vaihtelee paljon säästä riippuen, mutta varsinaisia shotsikelejä ei talvikuukausina juurikaan ole. Useimmat hotellit eivät pidä ulkouima-altaita käytössä talven aikana.

Faktat

remove_circle_outline
Ympärivuotinen kohde

Aikaero Suomeen -1 h

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.