Torremolinos on yksi varhaisimmista ja alkuperäisimmistä rantalomakohteista Espanjan Aurinkorannikolla. Keskeinen syy matkustaa tänne oli ja on yhä alueen hyvin suotuisa ilmasto. Espanjalainen ja andalusialainen ruoka ja viini, musiikki ja tanssi tuovat väriä lomailijan oleskeluun täällä. Hotelleja löytyy moneen makuun ja kukkaroon. Etenkin pitempään viipyvät suosivat huoneistoja tai huoneistohotelleja, joissa asuntoon kuuluu myös keittiö kaikkine välineineen ja varusteineen.

Torremolinos on ympärivuotinen kohde. Lämpimiä ja kesähelteisiä rantakelejä riittää toukokuusta aina lokakuulle saakka. Heinä-elokuu ja syyskuun alkupuoli ovat jopa paahtavan kuumia. Talvella lämpötila vaihtelee paljon säästä riippuen, mutta varsinaisia shotsikelejä ei talvikuukausina juurikaan ole. Useimmat hotellit eivät pidä ulkouima-altaita käytössä talven aikana.

Faktat

remove_circle_outline
Ympärivuotinen kohde

Aikaero Suomeen -1 h

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.