Ibizan kaupunki on samannimisen, katalaanin kielellä nimellä Eivissa tunnetun saaren pääkaupunki. Täällä kukoisti 1970-luvulla kaikkinaista vapautta palvova hippiliike ja sen myötä mm. liehuvien kesämekkojen ad lib -muoti. Molempien asioiden kaikuja on yhä aistittavissa Ibizan kaduilla. Kaupungin vanha osa on hieman muuta maastoa korkeammalla kukkulalla. Kuvataiteilijat kiittävät Ibizan valoa aivan erityiseksi.

Faktat

remove_circle_outline
Kaupunkikohde

Aikaero Suomeen -1 h

Valuutta EUR

Paikallinen ympäristövero 1-5,-/yö/hlö maksetaan suoraan hotelliin.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.