Saaren länsirannan San Antonio (Sant Antoni) on kosmopoliittinen lomakaupunki, joka herää täyteen eloon kevään ja kesän matkailusesongin myötä. Kaupungin keskustan ja sen lähimmät ranta-alueet ovat vallanneet kaupat, ravintolat ja baarit, joista juhliva lomakansa hakee alkuvauhtia illan klubikierroksille. Parhaat uimarannat, pikkupoukamat, calas, kuten vaikkapa Cala Grassio, ovat hieman San Antonion keskustan ulkopuolella. Useimmilla niistä on myös aurinkotuolit, päivänvarjot, suihkut sekä chiringuito eli rantaravintolan palvelut.

Faktat

remove_circle_outline
Iltaelämä on hyvin vilkasta

Aikaero Suomeen -1 h

Valuutta EUR

Paikallinen ympäristövero 1-5,-/yö/hlö maksetaan suoraan hotelliin.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.