Santa Eulalia del Rio (Santa Eulària des Riu) on hieno lomakaupunki hieman rauhallisempaa lomatunnelmaa etsivälle lapsiperheille tai vaikkapa varttuneemmalle väelle, siis heillekin, jotka vielä 1970-80-luvuilla bilettivät Ibizan yöelämässä. Saaren kolmanneksi tärkein matkailukaupunki Santa Eulalia sijaitsee Ibizan saaren itärannikolla, vain noin 21 km lentoasemalta. Upea palmubulevardi reunustaa kaupungin keskustaa ja sen hiekkarantaa. Santa Eulalia on tunnettu gastronomisista nautinnoista, taidegallerioistaan ja muutenkin hienostuneemmasta menosta. Keskustassa on useita houkuttelevia baareja ja ravintoloita tavata muita matkalaisia ja kenties bongata joku maailman julkkiskin. Yöelämän houkutuksia on tarjolla vähemmän kuin Ibizassa tai Playa d’en Bossan rannalla.

Faktat

remove_circle_outline
Kesäkohde

Aikaero Suomeen -1 h

Valuutta EUR

Sähkö 220 V, adapteria ei tarvita.

Paikallinen ympäristövero 1-5,-/yö/hlö maksetaan suoraan hotelliin.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.