Alcudia on Mallorcan kauneimmaksi mainittu rantakohde saaren pohjoisosassa, noin 60 km eli tunnin automatkan päässä lentoasemalta. Alcudian lahden 13 kilometriä pitkä hienohiekkainen ranta tarjoaa oivat puitteet ranta- ja aurinkolomaan niin perheille kuin muillekin asiasta kiinnostuneille.

Alcudiassa on vilkas yöelämä ja ravintoloita, musiikkibaareja sekä discoja löytyy moneen makuun.

Vesiurheilun, sukeltamisen ja snorklailun lisäksi Alcudia tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös muihin aktiivilomiin. Lähialueella on kaksikin eri golfkenttää, tenniskenttiä, ratsastusta ja hyviä reittejä patikointiin. Historiasta kiinnostuneet voivat suunnata roomalaisille raunioille ja amfiteatteriin.

HUOM!

remove_circle_outline
Iltaelämä on vilkasta erityisesti kesällä.

Paikallinen ympäristövero maksetaan saavuttaessa hotellille. Vero on n. 1-5 €/yö/hlö hotelliluokituksesta riippuen.

Suosituimmat hotellit Alcudiassa

BelleVue Club ***

BelleVue Club on suuri huoneistohotelli, jossa on paljon ajanvietettä niin aikuisille kuin lapsille. Hotellissa on viihtyisä puutarha ja allas-alue. Kaikissa huoneistoissa on keittomahdollisuus.

EIX Lagotel Aparthotel ***

EIX Lagotel on suosittu perhelomahotelli. Se sijaitsee rauhallisessa paikassa lähellä S’Albuferan luonnonsuojelualuetta. Kaikissa huoneistoissa on keittomahdollisuus.

Sol Alcudia Center ***

Sol Alcudia Center on suosittu hotelli Alcudian lahden tuntumassa. Rannalle on matkaa vain 300 m ja Alcudian vanha kaupunki on n. 3 km päässä. Kaikissa huoneistoissa on keittomahdollisuus.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.