Cala d’Or on Mallorcan kaakkoiskulmassa, noin tunnin automatkan päässä lentoasemalta sijaitseva rauhallinen lomakohde, josta löytyy sopivia majoitusvaihtoehtoja niin aikuisille kuin myös lapsiperheille. Cala d’Orin keskusta ja sen kävelykadut ovat kesäkautena sopivan eloisia. Tarjolla on ostosmahdollisuuksia sekä moneen makuun sopivia ravintola- ja baaripalveluita. Loma-alue muodostuu Cala d’Orin lisäksi kahdesta muusta poukamasta uima-rantoineen. Lähin golfkenttä on noin 7 km etäisyydellä Cala d’Orista.

Emme suosittele Cala d'Oria liikuntaesteisille, koska kaupunki on varsin mäkistä seutua.

Cala d'Or sijaitsee n. 60 km Mallorcan lentokentältä itään.

Paikallisbussit liikennöivät pääkaupunkiin Palma de Mallorcaan pysähtyen matkan varrella muissa kylissä ja kaupungeissa.

HUOM!

remove_circle_outline
Cala D'Or on kesäkohde. Kaupunki hiljenee talvikaudella ja osa palveluista on suljettu.

Suosittelemme varaamaan lentokenttäkuljetukset matkan yhteydessä.

Paikallinen ympäristövero maksetaan saavuttaessa hotellille. Vero on n. 1-5 €/yö/hlö hotelliluokituksesta riippuen.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.