Illetas on kaunis rantakohde vain noin 8-9 km Palmasta. Illetasin alueella on hienoa hiekkarantaa, osassa aluetta ranta nousee varsin jyrkkinä kallioina ylös. Illetas on oiva paikka yhdistää ranta- ja lepoloma Palman kaupungin elämyksiin, joiden pariin pääsee edullisesti ja mukavasti moderneilla paikallisbusseilla jopa useita kertoja tunnissa. Monet Illetasin hotelleista sijaitsevat oman pikkulahdelmansa, calan, äärellä.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde. Loka-huhtikuussa osa palveluista suljettu.

Aikaero Suomeen -1 h

Valuutta EUR

Sähkö 220 V, adapteria ei tarvita.

Paikallinen ympäristövero 1-5,-/yö/hlö maksetaan suoraan hotelliin.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.