Portals Nous on tyylikäs ranta-alue Mallorcalla Illetasista kohti Palma Novaa, noin 10 km pääkaupungista Palmasta. Portals Nousissa on iso huvivenesatama upeine jahteineen, paljon hienoja ravintoloita ja baareja. Läheltä löytyy golfkenttä ja Costa d’en Blanes ja Playa Portals –hiekkarannat. Lähistöllä on myös merellinen eläinpuisto Marineland, lasten ja monien aikuistenkin suosikki.

HUOM!

remove_circle_outline
Iltaelämä on vilkasta.

Paikallinen ympäristövero maksetaan saavuttaessa hotellille. Vero on n. 1-5 €/yö/hlö hotelliluokituksesta riippuen.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.