Caleta de Fuste on viihtyisä loma-alue Fuerteventuran keskiosan itäisellä rannikolla. Se on hyvä valinta perheloman paikaksi. Lähi-alueella on jopa kaksi golfkenttää. Caleta de Fusten eli Costa Caletan sijainti tarjoaa hyvät mahdollisuudet autoilla tai retkeillä muuten saarella. Etäisyydet vaikkapa saaren pääkaupunkiin ovat sopivan lyhyet. Caleta de Fusten eli Fusten poukaman maamerkki on El Castillo, vanha linnoitus satamassa.

HUOM!

remove_circle_outline
Aikaero Suomeen -2 h

Sähkö 220 V, adapteria ei tarvita

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.