Corralejo on viehättävä ja idyllinen kylä Fuerteventuran saaren pohjoisosassa. Kylän kujilla voi tunnelmoida ja satamassa seurata aamuisin, kun kalastajat tuovat saaliinsa maihin. Sataman läheisen aukion tuntumasta löytyy mielenkiintoisia ruokapaikkoja, jonne saaliit päätyvät paikallisten kalaherkkujen aineksiksi. Tarjolla on myös espanjalaisia ja kansainvälisiä liharuokia. Corralejo on hyvän kokoinen loma-alue, pieni ja helposti hallittava, mutta kuitenkin riittävän suuri, jotta monenlaista tarjontaa löytyy.

HUOM!

remove_circle_outline
Suosittelemme varaamaan lentokenttäkuljetukset varauksen teon yhteydessä

Aikaero Suomeen -2 h

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.