Jandiassa Fuerteventuran eteläosassa nautitaan rauhallisesta lomasta. Playa de Matorralin ranta syvenee hyvin loivasti. Jandiassa kaikki tarvittava, hotellit, ravintolat, ranta ovat hyvin lähellä. Rantakatu jatkuu sopivana kävelylenkkinä Morro Jablen kalastajakylään asti. Oasis Park -eläinpuisto on lapsiperheiden suosikki.

HUOM!

remove_circle_outline
Suosittelemme varaamaan lentokenttäkuljetukset varauksen teon yhteydessä

Aikaero Suomeen -2 h

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.