Nuevo Horizonte ja Costa Antigua ovat loma- ja asuinalue, vain viitisen kilometriä Fuerteventuran lentoasemalta etelään Caleta de Fusten suuntaan. Alueella on aivan muutama hotelli sekä huoneistomajoituksia. Yksityisiä huviloita on myös alueella.

Nuevo Horizonten majoituspaikkojen lähistöllä ei ole hiekkarantoja. Auringonpalvontaan soveltuvat tietysti hotellien uima-allasalueet sekä patikkaretkiin soveltuva kivikkoinen rannikko.

HUOM!

remove_circle_outline
Lyhyt matka lentokentältä

Ei uimarantoja

Aikaero Suomeen -2 h

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.