Arguineguín on loma-alue ja kylä Gran Canarian aurinkoisessa eteläosassa, lentoaseman suunnasta tultaessa hieman ennen Puerto Ricoa. Kunnallisessa hallinnossa Arguineguín on osa Moganin kuntaa. Pieni tunnelmallinen kylä soveltuu hyvin niin lapsiperheille kuin muillekin lepolomalaisille. Ravintola- ja baaripalveluita löytyy ja meri huokuu aivan vieressä. Tuliaisostoksia varten pääsee bussilla Maspalomasin tai Playa del Inglésin ostoskeskuksiin.

HUOM!

remove_circle_outline
Aikaero Suomeen -2 h

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.