Gran Canaria pääkaupungissa Las Palmasissa asuu yli 380 000 ihmistä. Näin suuressa kaupungissa on tarjolla myös lomailijalle monenlaista kaupunkiviihdettä, ostoksia, kulinaarisia nautintoja, kulttuuri- ja urheilutapahtumia, mutta myös rantaelämää kuuluisalla Las Canterasin hiekkarannalla.

Suurin osa hotelleista on keskittynyt Las Palmasissa Santa Catalinan puiston tai Las Canterasin uimarannan liepeille. Las Canterasin uimarantaa suojaa merenkäynniltä luonnon laavakivestä muodostama aallonmurtaja. Atlantin mainingit nousevat korkeiksi tyrskyiksi iskeytyessään laavakiviriuttaan ja se houkuttelee lainelautailijoita kokeilemaan aaltoja.

HUOM!

remove_circle_outline
Kaupunkikohde

Aikaero Suomeen -2 h

Valuutta EUR

Suurkaupungin hyvät ja huonot puolet. Varo taskuvarkaita!

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.