Playa del Inglés on yksi suomalaisten varhaisia suosikkikohteita Gran Canarialla, jopa useita kilometrejä hienoa hiekkarantaa, eri tasoisia hotelleja ja lomahuoneistoja erilaisille lomabudjeteille. Playa del Inglésissä on paljon ravintolatarjontaa, hyvät ostosmahdollisuudet ja vilkas yöelämä, joka jatkuu aina aamun pikkutunneille saakka. Monille liikunnallisille harrastuksille, kuten tennikselle ja golfille on puitteet ja Playa del Inglésistä voi retkeillä ympäri saaren. Hiekkarannalla näkyy paljon kuntoliikkujia.

Playa del Ingles on Gran Canarian suosituin lomakohde. Kaupunki sijaitsee Maspalomasin hiekkadyynien vieressä, joten rakennusaineksia riittää isompaankin hiekkalinnaan. Playa del Ingles on täydellinen lomakohde rantalomaa ja vauhdikasta iltaelämää hakeville matkailijoille.

HUOM!

remove_circle_outline
Yöelämä on vilkasta

Paljon harrastusmahdollisuuksia

Suosittelemme ulkoilua ranta- ja dyynialueilla

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.