Puerto Rico on Gran Canarian aurinkovarmimmassa eteläosassa, rinteessä, jossa majapaikan voi etsiä joko läheltä rannan tasoa tai ylhäältä rauhallisemmalta rinteeltä. Puerto Rico soveltuu aurinko- ja rantakohteena myös lapsiperheille tai varttuneemmalle väelle, kunhan valitsee sopivan majoituksen. Monilla hotelleilla on uima-allas, joten aina ei tarvitse kavuta rinnettä ylös ja alas. Aallonmurtajan suojaama uimaranta ja rannan läheinen ostoskeskus tarjoavat myös ravintola- ja baaripalvelut moneen makuun.

HUOM!

remove_circle_outline
Aikaero Suomeen -2 h

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.