San Agustin on kasvanut Playa del Inglesin viereen. San Agustin on hyvä lomakohde rauhallista majoitusta kaipaaville matkailijoille. San Agustinissa on ravintoloita ja musiikkibaareja, mutta vilkkaampi yöelämä löytyy lyhyen taksimatkan päästä Playa del Inglesistä.

San Agustinissa on kaksi laavahiekkaista uimarantaa. Noin 4 kilometrin päässä sijaitsevaan Playa del Inglesiin voi tehdä kävelyretken rantakatua pitkin.

HUOM!

remove_circle_outline
Yöelämä on vilkasta

Aikaero Suomeen -2 h

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.