Los Cristianos on eteläisen Teneriffan alkuperäinen loma-alue, jonka kujilla paikallista kylätunnelmaa on onnistuttu säilyttämään viehättävällä tavalla. Ravintolatarjontaa on niin, että tänne tullaan muualtakin saaren eteläosista kulinaarisia elämyksiä kokemaan, mutta vauhdikkaampia iltamenoja on ehkä haettava viereisen ja vilkkaamman Playa de las Americasin puolelta. Los Cristianosista voi tehdä myös meriretkiä vaikkapa valaita tarkkailemaan. La Gomeran saaren siluetti, oiva retkikohde sekin, näkyy selkeällä säällä horisontissa.

HUOM!

remove_circle_outline
Aikaero Suomeen -2 h

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.