Puerto de la Cruz on jo ikimuistoinen matkailukaupunki, jonka maisema ja tunnelma Teide-vuoren ja vehmaan Orotavan laakson ja Atlantin valtameren kainalossa on aivan ainutlaatuinen. Auringonottoon ja uimaan tänne voi tulla tummalle, laavahiekkaiselle rannalle tai rannan tuntumaan rakennetulle upealle ja laajalle uima-allasalueelle. Kaupunkiloman elementtejä, nähtävää löytyy kirkoista ja museoista tai retkeilemällä vaikkapa maakunnan läheiseen pääkaupunkiin Santa Cruziin. Loro Parque on kasvi- ja eläinpuisto, jossa jokaisen kannattaa Teneriffan matkoillaan käydä ainakin kerran. Lapsille puistossa on paljon nähtävää ja opittavaa. Ravintoloita, baareja ja iltamenoja on Puertossa moneen makuun ja kukkaroon.

HUOM!

remove_circle_outline
Suosittelemme varaamaan lentokenttäkuljetukset varauksen teon yhteydessä

Aikaero Suomeen -2 h

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.