Puerto de Santiago on lomakylä Teneriffan länsirannikolla lähellä Los Gigantesia. Ajomatka vie ohi Los Cristianosin ja Playa de las Americasin, kun saavutaan Reina Sofian lentoaseman suunnasta. Täällä voi viettää lepo- ja aurinkoloman rantalomailun ja retkeilyn merkeissä, hyvän ruuan ja viinin äärellä. Iltarientoja varten on hankkiuduttava esimerkiksi Playa de las Americasin yöelämään.

HUOM!

remove_circle_outline
Aikaero Suomeen -2 h

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.