Parga sijaitsee Kreikan mantereella, Joonian meren rannalla, hieman Korfun saaren ja naapurimaa Albanian rajan eteläpuolella. Itse Pargan kaupungissa asuu vain runsas 2000 paikallista asukasta, ympäristö mukaan lukien kuitenkin noin 12 000 ihmistä.

Parga on pieni kreikkalaiskaupunki, jonka rannat ja poukamat tarjoavat matkailijoille aurinkoisia päiviä, kapeat kujat kiinnostavia kävelyreittejä keskustassa aina Venetsialaiselle linnoitukselle asti tai kiemurtelevat tiet kaupungin ulkopuolella upeita patikkareittejä oliivitarhojen lomassa.

Pargan rantakadulla ja keskustassa on iso valikoima tavernoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja sekä kauppoja. Ylempänä rinteessä on tarjolla näköalaravintoloita romanttisempaankin illastamiseen. Mm. oliiviöljyä ja oliivipuutuotteita löytyy monen matkailijan ostoksista ja tuliaisista.

Pargassa voi hyvin liikkua jalkaisin tai hieman pitemmälle vuokraamalla polkupyörän. Kaupungin keskustasta pääsee myös veneillä joihinkin hotelleihin ja rannoille.

Prevezan lentoasemalta Pargaan on noin 65 km, joten suosittelemme varaamaan lentokenttäkuljetukset varauksen teon yhteydessä. Auton vuokraamalla voi tähän luoteiseen Kreikan seutuun tutustua laajemminkin.

HUOM!

remove_circle_outline
Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.

Kohteen hotellit

Muita lähialueiden kohteita