Agios Ioannis uinuu oliivi- ja appelsiinilehtojen kupeessa Korfun saaren keskiosassa, vain 15 minuutin automatkan päässä saaren lentoasemasta. Keskeinen sijainti tarkoittaa, että mihinkään saarella ei ole kovin pitkä matka, jos haluaa tutustua Korfuun laajemminkin.

Agios Ioannis on tullut erityisesti suosituksi perhelomien kohteeksi. Lähellä on Aqualand -vesipuisto altaineen ja liukumäkineen kaikenikäisten huvittelua varten. Lähimmille rannoille Korfun länsirannalle on kymmenen minuutin ajomatka, golfkentälle saman verran ja Korfun kaupunkiin ja satamaan on varttitunnin ajomatka.

Agios Ioanniksessa on ravintoloita, perinteisiä tavernoita ja kahviloita sekä leipomo ja marketteja kaikkien päivittäisostosten tekemiseksi. Kylän elämän keskipiste on plateia, keskusaukio, jossa niin paikalliset kuin matkailijat istahtavat tavernaan tai kahvilaan ja seuraavat samalla lasten touhuja monikielisissä leikeissä. Patikointi ja pyöräily ovat suosittuja harrasteita etenkin hieman viileämpinä alkukesän tai loppusyksyn kuukausina.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.