Barbati on suosittu loma-alue Korfun itärannalla, noin 20 km pääkaupungista Korfusta, lentoasemasta ja satamasta pohjoiseen. Barbatin kylä ja sen loma-alue ovat saaren korkeimman vuoren Pantokratorin juurella, jylhässä maisemassa Joonian meren rannalla. Sorarantaa on puolentoista kilometrin verran ja täällä rauhallisesta olostaan nauttivat niin pariskunnat kuin perheet. Rantavedet sopivat mainiosti myös snorklailuun. Barbatissa on ravintoloita, tavernoita, kahviloita, marketteja ja muita kauppoja.

Vuokra-auto tuo vapautta liikkumiseen Barbatista pääkaupunkiin Korfuun tai muualle saarella, mutta koska maantie tulee halki Barbatin, voivat busseilla kulkea ne, jotka eivät halua tai voi vuokrata autoa.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.