Korfun kaupunki (kreikaksi Kerkira, engl. Corfu Town) on Korfun saaren pääkaupunki sen itärannikolla. Korfun kaupungissa on satama ja varsin lähellä myös saaren lentoasema. Itse Korfun kaupungissa on noin 25 000 asukasta, ympäristöineen noin 40 000. Vanha kaupunki kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Täällä on merkittävä arkeologinen museo sekä mm. Pyhän Mikaelin ja Pyhän Yrjön palatsi nähtävyyksinä. Korfulla on pitkä ja rikas historia, johon kannattaa tutustua tarkemmin jo ennen matkaa ja tietenkin sen aikana.

Korfun kaupungin lähistöllä on myös rantoja matkailijoille, kuten Mon Repos’n ranta noin 2 km päässä kaupungin keskustasta. Osassa kaupunkialuetta rantaan on jyrkkä töyräs ja sopivaa uintipaikka joutuu ehkä hieman hakemaan. Yleensäkin saaren länsirannikolla ovat suosituimmat uimarannat.

Korfun kaupunki soveltuu monipuoliseen lomaan, etenkin jos tuntee vetoa saaren kulttuuriperintöön ja kaupunkimaiseen lomailuun. Myös kouluikäisille lapsille on täällä nähtävää ja opittavaa. Perheen pienimpiä pitää kaupunkiliikenteessä valvoa. Kaupunkia kiertää kesäisenä matkailukautena minijuna.

Korfun kaupungista pääsee hyvin päiväretkille monenlaisiin kohteisiin saarella tai jopa lähisaarille ja auton vuokraamalla sen sijainti kapean pitkän saaren keskivaiheilla on edullinen kaikkiin suuntiin. Myös omatoiminen päiväretki Albanian puolelle on mahdollinen.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.