Dassia on merenrantakohde Korfun saaren itärannikolla, pääkaupunki Korfusta n. 13 km pohjoiseen. Täällä on pitkä, jopa kilometrien ranta-alue päivänvarjoineen ja aurinkotuoleineen, paljon pikkukauppoja sekä ravintoloita, tavernoja ja kahviloita, joista saa terveellistä kreikkalaista ruokaa yhtä hyvin kuin pizzan, burgerin ja oluen. Dassian rannalta on upea näkymä Pantokratorin luostariin ja salmen toisella puolella auringossa uinuu Albania.

Kävelyretkellä ulommas pitkin puiden reunustamaa rantaa voi hakeutua myös aivan rauhalliseen, luonnontilassa olevaan lahdenpoukamaan. Dassia on oiva paikkaa aurinko- ja lepolomalle, jota ryydittää hyvä ruoka sekä haluttaessa rannan ja meren tarjoamat vesiaktiviteetit.

Dassiassa kaikki on kävelyetäisyydellä, mutta polkupyörällä kokemuspiiriä voi laajentaa ja auton vuokraamalla koko saari on ulottuvilla päiväretkien puitteissa.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.