Gouvia on suosittu rantakohde Korfun saaren itärannalla, noin 8 km Korfun kaupungista pohjoiseen, ennen Dassiaa. Ranta Gouviassa on lyhyt, mutta siellä on moninaiset palvelut ja ravintoloita moneen makuun – niin aitokreikkalaista kuin etnisiä makuelämyksiä aina aasialaisiin ravintoloihin asti.

Gouviassa on erinomainen luonnonsatama, joka oli jo 1600-luvulla venetsialaisten valloittajien suojasatama. Nykyisin siellä näkee upeita huvipursia ja lähisaarille liikennöiviä aluksia. Paikallisbussilla tai tietysti vuokra-autolla pääsee myös helposti liikkeelle ja voi halutessaan hakea vaihtelua myös muilta läheisiltä rannoilta, vaikkapa Dassiasta.

Gouvia soveltuu yhtä hyvin pariskunnille, erilaisille seurueille kuin lapsiperheille rantaloman puitteiksi. Gouviassa on tarjolla myös monia Korfun pikkukyliä vilkkaampaa ilta- ja yöelämää musiikkibaareineen ja pubeineen.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.