Kavos on merenrantakylä ja loma-alue Korfun saaren eteläisimmässä osassa, noin 45-50 km Korfun kaupungista. Kavosin rannalla on matkailukaudella kesäkuukausina vilkasta, kun nuorta väkeä Pohjois- ja Keski-Euroopasta saapuu paikalle. Hiekkarannalla on tarjolla aurinkotuoleja ja päivävarjoja, rantatavernoita ja -baareja. Matala ranta syvenee loivasti, joten siellä on helppo toimia myös lasten kanssa. Kavosissa ilta- ja yöelämä on vilkasta. Jotkut menopaikat jatkavat aina pikkutunneille ellei lähes aamunkoittoon saakka.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.