Moraitika ja Messonghi ovat kaksi vierekkäistä, Messonghi -joen toisistaan erottamaa lomailuranta-aluetta Korfun saaren itärannikolla, Korfun kaupungista 24-25 km etelään. Moraitikassa, joka on pohjoisempi kylä, kaupat, ravintolat ja kahvilat seuraavat toinen toistaan pitkän, hienon Joonian meren rannan ja rantakadun myötäisesti. Usein perheiden pyörittämät ravintolat tarjoavat päivän tuoretta kalaa ja muita kreikkalaisen keittiön herkkuja.

Messonghi on kahdesta naapurista eteläisempi. Ranta jatkuu joen molemmin puolin ja suuri osa hotelleista on lähellä rantaa. Suuremmissa hotelleissa on usein myös uima-altaat, usein erikseen myös lapsille. Myös Messonghin puolella on ravintola-, taverna- ja kahvilatarjontaa suuri valikoima. Keväällä ja loppusyksyllä, jolloin lämpömittari on laskenut hieman loppukesän huippulukemista, patikkaretket ja pyöräily on hyvä tapa liikkua ympäristössä myös hieman rantaa pitemmälle.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.