Nissaki on Korfun pohjoisosassa noin 22 km Korfun kaupungista, vastapäätä Albanian rannikkoa oleva loma-alue. Nissakin ranta on pikkukivinen ja kirkasvetinen ja sitä ympäröivät suojaavat kalliot. Rannan lähistöllä on muutama taverna, joissa tarjoillaan mm. tuoretta kalaa. Kalastajien laituri on aivan uimarannan jatkeena. Sukeltaminen ja snorklaus ovat suosittuja Nissakin kirkkaissa vesissä.

Patikointi rinteillä tai pyöräily maaseudun teillä ovat suosittuja. Bussilla pääsee Korfun kaupunkiin runsaassa puolessa tunnissa ja vuokra-autolla voi ulottaa tutkimusretket koko saarelle.

Nissakin lähistöllä on mm. Barbatin ja Kassiopin kylät sekä myös muita pieniä uimarantoja.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.