Perama on kylä ja hiekkaranta-alue Korfun itärannalla, vain noin 9 km Korfun kaupungin ja 10 km saaren lentoaseman eteläpuolella. Peraman pitkän, monelta kohdin kapean rannan taustalla seisovat vuoret ja niiden rinteet jylhinä kuin rannan vartijoina. Kylästä ja majapaikoista Perama Beachille on suosittuja kävelypolkuja. Ne jotka vuokraavat auton, pääsevät autolla rannan tuntumaan, jos oma hotelli ei ole aivan rannan lähellä.

Suurella osalla pitkää rantaa on aurinkotuoleja ja päivänvarjoja, mutta reunemmalla on myös vapaata rantaa heille, jotka mieluummin viettävät aurinkopäivää omassa rauhassaan. Vedenalainen elämä on mielenkiintoinen ja sitä voi tarkkailla sukeltamalla ja snorklaamalla kirkkaassa vedessä. Rannan läheisyydessä on myös tavernoita ja baareja.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.