Roda on alunperin kalastajakylä ja nyttemmin matkailun palvelukseen valjastettu ranta-alue Korfun saaren pohjoisosassa, lähes 40 km Korfun kaupungista. Roda on ollut pisimpään brittituristien suosiossa, mutta myös muut ovat vähitellen löytäneet tämän Korfun pohjoisen rannan.

Rodasta löytyy koko joukko hyviä ravintoloita, tavernoita, kahviloita ja baareja. Osa on rannan tuntumassa, toiset kylän vanhassa osassa kauempana rannasta. Viereinen Sidari tarjoaa lisää palveluita ja mm. vesiurheilun mahdollisuuksia.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.