Kardamena on kylä Kosin saaren eteläisellä rannalla, saaren keskivaiheilla. Erinomaisen sijainnin ansiosta Kardamenasta on oivalliset mahdollisuudet liikkua kaikkiin suuntiin saarella, enimmillään vain runsaassa puolessa tunnissa - aina Kosin kaupunkiin saaren pohjoispäässä tai Kefaloksen rannoille saaren eteläisessä kolkassa.

Kardamena tarjoaa monia rantaelämän aktiviteetteja tai pelkkää lepolomailua kolmen kilometrin mittaisella upealla rannallaan. Reippailijat voivat patikoida Dikeos-vuoren rinteille tai vuokrata polkupyörän, jolla tutustumisen piiriä voi laajentaa hieman etäämmälle. Bussilla tai vuokra-autolla saaren voisi kiertää päivässä, mutta leppoisaan tahtiin kannattaa tehdä eri päivinä retkiä eri suuntiin. Myös lähisaarille on mahdollista tehdä laivamatkoja yhden päivän puitteissa.

Kardamena soveltuu mainion ranta- ja lepoloman puitteiksi kaikenikäisille ja –kokoisille, niin perheille kuin vaikkapa kolmen sukupolven lomailuun lasten ja lastenlasten kanssa. Rantaravintoloiden ja tavernojen antimista löytyy yleensä maistuva vaihtoehto myös perheen pienimmille. Pariskunnille ja sinkuille on Kardamenassa tarjolla myös illan rientoja.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Luottokortit käyvät useimmissa kaupoissa ja ravintoloissa.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.