Kosin kaupunki on hyvä valinta aktiiviselle matkailijalle, jota kiinnostaa rantaloman yhteydessä tutustua ympäröivään kohteeseen, sen pitkään historiaan ja rikkaaseen kulttuuriin, tehdä kenties ostoksia ja liikkua myös kaupunkialueen ulkopuolella. Kosin kaupunki sopii myös perhekunnittain matkustaville parhaiten, jos lapset eivät ole enää aivan pieniä.

Illalla istahdetaan johonkin kaupungin mainioista tavernoista illallisen ääreen ja kenties nautitaan kaikessa rauhassa lasillinen viiniä. Illan kulkijoille on illallisen jälkeen tarjolla jatkopaikkoja etenkin kesäaikaan.

Kosilta ja Kosin kaupungista on hyvät retkimahdollisuudet paitsi saaren omiin nähtävyyksiin, myös Turkin puolelle. Laivamatka Bodrumiin Turkkiin vie vain tunnin verran.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Luottokortit käyvät useimmissa kaupoissa ja ravintoloissa.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.