Lambi on Kosin kaupungin jatkeena vain reippaan kävely- tai pyöräilymatkan päässä keskustasta. Täältä Kosin saaren pohjoisimmasta kolkasta löytyy erinomainen, rauhallinen ranta-alue, joka sopii mainiosti myös lapsiperheiden lomailuun. Lambin hiekkarannalla vuokrataan aurinkotuoleja sekä varjoja ja rantakadulla on useita tavernoja ja kahviloita, kun haluat piipahtaa hetkeksi varjoon ruokailemaan tai drinkille. Lambi on osuva valinta perheelle tai seurueelle, joka haluaa rauhallisen lomaympäristön ja häiriöttömät, levolliset yöunet, mutta arvostaa myös läheisen Kosin kaupungin palveluja ja tarjontaa, jotka ovat aivan käden ulottuvilla.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Luottokortit käyvät useimmissa kaupoissa ja ravintoloissa.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.