Marmari on ranta- ja loma-alue Kosin saaren keskivaiheilla, sen pohjoisrannalla. Täällä on kilometrejä pitkä ja leveä hiekkaranta monine palveluineen. Viereinen kylä luontoalueen ja suolajärven toisella puolella on Tigaki.

Marmarin sijainti keskellä saarta tekee helpoksi tutustua loman aikana koko Kosin saareen ja Kosin kaupunkiin, jonne on vain noin 15 kilometrin matka. Sinne voi vaihtelua halutessaan piipahtaa päiväseltään ostoksille tai vaikkapa illalliselle bussilla tai taksilla.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Luottokortit käyvät useimmissa kaupoissa ja ravintoloissa.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.