Psalidi on rantalomakohde Kosin saaren itäisimmässä päässä, lähimpänä Turkin rannikkoa. Psalidi on vain viitisen kilometriä Kosin kaupungista, jonne tie on hyvä ja soveltuu mainiosti myös pyöräilyyn. Kosin kaupungin läheisyydestä johtuu, että kaupungista monet tulevat kesäaikaan Psalidin rannalle päiväretkelle. Psalidi on upea lepo- ja liikuntaloman kohde, josta on myös helppo haluttaessa piipahtaa Kosin kaupungin vilkkaampaan menoon ostoksille, illalliselle tai muihin huvituksiin.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Luottokortit käyvät useimmissa kaupoissa ja ravintoloissa.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.