Tigaki on pieni kylä ja lomaranta Kosin saaren pohjoisrannalla, saaren keskivaiheilla Marmarin naapurissa. Tigakissa on hieno ja leveä kilometrejä pitkä hiekkaranta sekä Igroviotopos Alikis –luontoalue ja suolajärvi, joka sitoo yhteen Tigakin ja Marmarin.

Päivät kuluvat leppoisasti Egean meren rannalla aurinkoa ottaen tai liikuntaa harrastaen. Lounas- ja illallispaikkoja, tavernoita kylän alueella on matkailijoiden tarpeisiin. Kun haluaa vaihtelua Tigakin rauhaan, voi ottaa bussin tai taksin noin 12 kilometrin päässä olevaan Kosin kaupunkiin tai lähteä koko päivän retkelle muihin osiin saarta, parhaiten vuokra-autolla.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Luottokortit käyvät useimmissa kaupoissa ja ravintoloissa.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.