Amoudara on pitkä ranta, joka alkaa vain kilometrin verran Iraklionista länteen Kreetan pohjoisrannikolla. Rantaa jatkuu jopa useiden kilometrien matka aina Almyros -joelle saakka. Amoudaran keskustasta Iraklionin keskustaan on kuutisen kilometriä. Kylä mielletään nykyisin Iraklionin esikaupunkialueeksi. Pitkälle ruskeahiekkaiselle rannalle mahtuu monenlaista: matkailijoille varustettuja ranta-alueita aurinkotuoleineen, wc- ja suihkupalveluineen, ravintoloineen ja tavernoineen sekä rauhaisampia, vähemmän kaupallisia kohtia jopa ilman erityisiä palveluita.

Amoudarassa on tarjolla myös vilkasta ilta- ja yöelämää. Iraklioniin on helppo mennä bussilla tai taksilla sekä tutustumaan kaupunkiin että tekemään ostoksia.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.